Katso, miksi sähköyhtiöt pelkäävät tätä mullistavaa laitetta, joka pienentää sähkölaskuasi jopa 90 %

Kirjoittaja: Tero Haataja 7. huhtikuuta 2021 | Mainosreportaasi

Ei ole mikään salaisuus, että sähkön hinta nousee vuosi vuodelta tasaista tahtia. Tämän Nikola Teslan innoittaman laitteen ansiosta kuluttajat voivat onneksi säästää sähkölaskustaan satoja tai jopa tuhansia euroa vuodessa.

Tänä vuonna julkaistu tutkimus osoitti, että useimmat suomalaiset maksavat sähköstä vuosittain jopa 27,6 miljardin euroa verran ylihintaa.

On ilmiselvää, että meillä suomalaisilla on energiakriisi – lainlaatijoilta ja yleishyödyllisten laitosten sääntelykomissiolta puuttuu energiaa tarttua toimeen ja lopettaa kiero ylihintaisen sähkön myyntibisnes.

Kumpikin puoli antaa toisilleen mahdollisuuden olla tekemättä mitään. Tänä vuonna yleishyödyllisten laitosten sääntelykomissio lähetti lainlaatijoille raportin upeasta, uskomattomasta ja mahtavasta sähkönostojärjestelmästä, jota se säätelee. Ongelmia? Ei heidän vahtivuorollaan.

Lainlaatijat, jotka saavat tuon raportin osavaltion valvontaelimeltä voivat sanoa: "Kaikki on kunnossa. Muutoksille ei ole tarvetta."

Lainlaatijat kieltäytyvät säätämästä sähkölakia, joka olisi suunniteltu lopettamaan ne harhaanjohtavat markkinointikeinot joita sähköyhtiöt käyttävät tehdäkseen valtavaa voittoa.

Järjestelmä on täynnä hämmennystä, päällekkäisyyksiä ja tarpeettomia mutkia. Ei ole mitään syyntä, miksi sähköyhtiöiden tulisi saada jyrätä sääntelijät ja kuluttajat, mutta ne tekevät sen kerta toisensa jälkeen.

Jos katsot yli 300 eri sähkösopimusta 55 eri yhtiöltä, näet valtavan määrän käsittämätöntä kieltä, palveluehtoja ja pientä pränttiä – silmäsi suorastaan pullistuvat niitä lukiessa. Etkä tiedä todellista hintaa ennen laskun saapumista.

Miksi tällä asialla on väliä? Päällekkäisyydet johtavat siihen, että maksat enemmän.

Sähköyhtiöt harhauttavat asiakkaitaan myös porrastetulla hinnoittelulla – eri hinnat eri käyttömäärille – mutta varmistavat, että alhaisimmat hinnat näkyvät hakutuloksissa ensimmäisenä.

Lyhyesti sanottuna Big Energy pyörittää valtavaa salakauppaa, ja se tulee jatkamaan niin kauan kuin sitä ei säännellä.

Tavallinen kuluttaja ei ole kuitenkaan vielä hävinnyt taistelua. Uusi ja nerokas teknologia voi nimittäin auttaa keskivertokuluttajaa pienentämään sähkölaskuaan jopa 90 % kuussa ensimmäisen kuukauden jälkeen >>

Saksalainen startup-yritys on keksinyt innovatiivisen ja edullisen laitteen, joka auttaa sekä pienentämään sähkölaskua että pidentämään kalliiden kodinkoneiden käyttöikää. Laite maksaa itsensä takaisin vain yhden kuukauden käytön jälkeen.

Mikä tämä laite on?

Sen nimi on VoltVista, ja alunperin sen teknologian on kehittänyt itse Nikola Tesla – serbialais-amerikkalainen keksijä, sähköinsinööri, koneteknikko ja futuristi.

Se pidettiin aluksi suurelta yleisöltä salassa, sillä se tarjosi keskivertoperheille tilaisuuden säästää kuukausittaisissa sähkökuluissaan. VoltVista on pieni, kompakti, edullinen ja helppokäyttöinen pistorasiaan kytkettävä laite, joka estää sähköverkon ylikuormittumisen ja ylimääräisen sähkön pääsyn johtoihin.

VoltVista on sähköyhtiösi pahin painajainen. Yhtiöt ovat yrittäneet pitää VoltVistain salassa tavallisilta kuluttajilta, ja sen myynti kaupoissa on kielletty.

Laitteen kyky pienentää voittoja on suuri uhka Big Energylle.

Internetin ansiosta salaisuus on nyt paljastunut, ja tavalliset ihmiset nauttivat pienemmän sähkönkulutuksen tuomista säästöistä sekä yleisellä tasolla että yksittäisten kodinkoneiden kohdalla.

Lisäbonus? Tavallinen tehosekoittimesi, mikroaaltouunisi, pölynimurisi tai mikä tahansa muu kodinkoneesi saattaa kestää pidempään.

VoltVista tarjoaa mahdollisuuden säästää sähkölaskustasi jopa 90 %. Se on valtava summa, ja onkin helppo ymmärtää, miksi Big Energy haluaa tämän laitteen lopullisesti pois kuluttajien ulottuvilta.

VoltVistain hyödyt ovat lyömättömät. Tutkijat ovat vakuuttuneita, että tämä laite saattaa tehdä lopun liian kalliista sähkölaskuista, jotka rampauttavat keskivertotyöntekijän aina kuun lopussa.

Tiedemiehet käyttivät alkuun monta kuukautta tehokkuutta koskevien väitteiden kumoamiseen, mutta nyt tutkimukset osoittavat, ettäVoltVistain tulisi olla jokaisen kotitalouden vakiovaruste.

Kuinka se toimii?

Se on helppo yhdistää: kytke se vain sulaketaulua lähimpänä olevaan pistorasiaan. Muuta ei tarvitse tehdä, ja vihreä LED-valo kertoo, että laite on päällä ja toiminnassa.

Jos kotisi on suuri, kannattaa sijoittaa yksi laite lähelle sulaketaulua ja toinen mahdollisimman kauas siitä. Niin yksinkertaista se on. Ja se sopii sekä tavallisiin koteihin että asuntoihin, jotka on yhdistetty sähköverkkoon.

VoltVista alkaa toimia, kun olet kytkenyt sen pistorasiaan. Muutamassa päivässä se lisää kotisi energiatehokkuutta ja antaa sinun nauttia kodinkoneidesi pidemmästä käyttöiästä. Laite maksaa itsensä takaisin hyvin lyhyessä ajassa.

Epätehokkuuksien ja siniaaltomelun vuoksi laitteet käyttävät aina enemmän sähköä kuin ne tarvitsevat toimiakseen.

VoltVista vähentää tätä melua ja siten myös hukatun sähkön määrää. Se ei vaikuta sähkömittarin lukemaan tai varasta ylimääräistä sähköä mistään, se vain käyttää sähkön tehokkaammin jolloin sitä tarvitaan vähemmän.

Voiko Big Energy tosiaan tehdä tästä lopun?

Nyt kun tiedät ensimmäisen totuuden – että sähköyhtiöt laittavat asiakkaat maksamaan törkeää ylihintaa – sinun tulisi tietää myös toinen totuus (jota melkein kukaan ei tiedä): sähköyhtiösi sähkö ylikuormittaa virtapiirejä ja lyhentää kalliiden kodinkoneidesi käyttöikää.

Menetät siis lompakostasi muutakin kuin rahaa. Kun VoltVista keksittiin ulkomailla, sähköyhtiöt käyttivät miljoonia (todennäköisesti sinun rahaasi, joka oli kertynyt vuosien yliveloituksesta) estääkseen laitetta päätymästä kauppojen hyllyille.

star star star star star

"VoltVista on mein
parantanut elämääni
niin monella tapaa!"

VoltVista olisi tehnyt lopun heidän voitoistaan, joten oli tärkeää pitää se piilossa kuluttajien silmiltä.

Tuonkaltainen toiminta kuitenkin loppui, sillä sen laillisuus oli kyseenalaista, ja nyt lähes 150 000 kotitaloutta ympäri maailman nauttii alhaisemmista sähkölaskuista – pelkästään pienen pistorasiaan kytkettävän laitteen ansiosta.

Onko tämä laite todella laillinen?

VoltVista on 100 % laillinen – tämän energiaa säästävän laitteen omistaminen ei tuo sinulle minkäänlaisia laillisia seuraamuksia, sillä yksinkertaisesti sanottuna et riko mitään lakia.

Sähköyhtiöt eivät tietenkään pidä tästä tilanteesta, joten ne tekevät parhaansa piilottaakseen VoltVistain suurelta yleisöltä.

Mitä muut siitä ajattelevat?

Eliina Mustonen
14 hours ago .
Onko kenelläkään VoltVista? Onko se sen arvoista? Olen kuullut, että se maksaa itsensä takaisin kuukauden sisällä ...
Mirjami Heikkinen
Jo 2 kuukaudesta. Se on uskomatonta
Like . Reply . 5 hours ago
Sebastian Pajari
Sinun täytyy kokeilla sitä. Mandy ja minä käytämme sitä. Se todella alentaa sähkölaskujasi. Saimme yhden muutama kuukausi sitten testaamaan sitä, ja nyt odotamme, että toinen tulee toiseen asuntoomme.
Like . Reply . 5 hours ago
Kukka Tähtinen
Käytän VoltVista. Kaikki hyvin toistaiseksi! Laskut alkavat todella pudota heti, kun kytket ne :)
Like . Reply . 6 hours ago
Jalmari Harmaajärvi
Käytän VoltVista. Muistatko, kun sanoit, että pelastin omaisuuden tässä kuussa? Se on VoltVista ansiota! Soita minulle myöhemmin ja sitten kerron sinulle lisää.
Like . Reply . 7 hours ago
Joel Laakkonen
Sinun pitäisi saada se! Yritin sitä itse, toistaiseksi paras päätös. Olen jo säästänyt muutaman sadan dollarin!
Like . Reply . 7 hours ago
Valtteri Aaltonen
2 days ago .
Sain juuri VoltVista. Toivon, että olisin ostanut sen aikaisemmin. Jos joku tuntemani henkilö haluaa leikata sähkölaskuaan vähintään puoleen, voin vain suositella tätä laitetta. Kuka tahansa voi käyttää sitä. Kytke se vain pistorasiaan ja unohda se!
Seija Venäläinen
Miksi en ole kuullut siitä aiemmin? Haluaisin saada sen. Mistä löydän sen?
Like . Reply . 5 hours ago
Minea Rantanen
Mielestäni meidän pitäisi perustaa 😂 VoltVista-ystävien klubi, jonka ostin äskettäin 3 niistä vanhemmilleni ja sisaruksilleni. En vieläkään voi uskoa, kuinka hieno tarjous sain!
Like . Reply . 7 hours ago

Paljonko se maksaa?

Luultavasti ajattelet, että koska tämä teknologia on niin edistyksellistä, niin sen on maksettava maltaita. Väärin! VoltVista on juuri nyt alennuksessa, ja mitä useamman ostat, sitä enemmän säästät!

Varmista, että hankit omasi kun vielä voit! Viimeaikainen mediahuomio ja Big Energyltä tuleva paine aikaansaavat sen, ettei näitä laitteita ehkä pian enää löydy mistään.

Pienennä energiakustannuksiasi

Nyt kun tiedät tästä loistavasta keksinnöstä, olemme iloisia voidessamme ilmoittaa että yritys on antanut meille luvan tarjota lukijoillemme erikoisalennuksen. Seuraa näitä kolmea vaihetta saadaksesi laitteen erityiseen alennushintaan:

Vaihe 1:Klikkaa tästä tilataksesi VoltVistain tänään ja hyödyntääksesi erikoisalennuksen, joka on voimassa vain rajoitetun ajan.

Vaihe 2: Kun saat laitteen, avaa pakkaus ja laita se pistorasiaan.

Vaihe 3: Kun laite on kytketty pistorasiaan, anna sille hieman aikaa optimoida sähkönkulutuksesi.

Pieni vinkki: VoltVista on erinomainen lahja, sillä se säästää vastaanottajaltaan valtavasti rahaa!

Kun olet tehnyt tilauksen, sinun tarvitsee vain kytkeä se pistorasiaan jotta säästät sähkölaskuissasi! Se on todellakin niin helppoa!

9 kommenttia

Altti · Tampere
OMG tämä laite pelasti henkeni tänä kesänä. Minut lomautettiin ja minun piti valita TV:n katselun ja syömisen väliltä, koska minulla ei ollut varaa molempiin! Ja parasta on, että se on vihreä! Kaverini inhoavat minua kun selostan, miten tärkeää on rajoittaa sähkönkulutustaan erityisesti kesäaikaan, mutta nyt voin suositella helppoa ratkaisua jota he eivät tule vihaamaan! Kiitos VoltVista!

· Reply · 84 ·
Daniel · Turku
En yleensä kirjoita tuotearvosteluja, mutta nyt päätin käyttää tähän aikaa koska laite on todella auttanut laskemaan yritykseni menoja. Kaikki tietävät, että juokseviin kuluihin uppoaa paljon rahaa, ja VoltVista kyllä täyttää kaikki lupaukset
· Reply · 38 ·
Edvin · Espoo
Hankin tämän itse asiassa siksi, että alueeni sähköverkko on niin huonossa kunnossa että minun on täytynyt hankkia uusi tietokone ja jääkaappi virtapiikkien ja sähkökatkojen aiheuttamien vahinkojen takia. Siitä on ollut paljon hyötyä, jopa ennen kuin näin eron sähkölaskussani!

· Reply · 22 ·
Heikki · Oulu
Saapui reilussa viikossa, ja voin sanoa että VoltVista todella toimii!
· Reply · 68 ·
Jarkko · Lahti
Sähkölaskuni ajoivat minut vararikon partaalle, joten aloin vahtia sähkömittariani. Kirjoitin mittarin lukeman muistiin joka päivä. Kun sain VoltVistait ja kytkin muutamia pistorasioihin ympäri taloa, huomasin heti ison eron. Tein laskutoimituksia ja selvisi, että olen nyt säästänyt päivittäin 70 %. Mahtavaa!
· Reply · 23 ·
Jesse · Kuopio
Otin tämän käyttöön viime kuussa ja pam – sähkölaskuni pieneni saman tien! Se oli siinä, olin aivan myyty! Tilasin muutaman lisäkappaleen yläkertaan ja laskuni pieneni seuraavassa kuussa entisestään! Nyt maksan vain puolet entisestä summasta! Ostin vielä joitakin kappaleita perheelleni ja ystävilleni, ennen kuin sähköyhtiö huomaa asian eikä näitä voi enää ostaa! Todellakin vaivan arvoista!
· Reply · 9 ·
Julius · Savonlinna
Laadukas tuote. Kohtuullinen hinta ja nopea toimitus.

· Reply · 69 ·
Lahja · Porvoo
Ostin VoltVistain isälleni, joka oli huolissaan liian suuresta sähkönkulutuksesta. Kun se saapui, ohjeet olivat yksinkertaiset. Hän vain työnsi sen pistorasiaan sulaketaulun viereen ja unohti koko asian. Laite hoitaa kaiken puolestasi! Kuukauden päästä hän muisti sen olemassaolon, kun sähkölasku olikin huomattavasti pienempi kuin koskaan aikaisemmin! Nyt hän vannoo VoltVistain nimeen ja antaa niitä lahjaksi koko perheelle! Mahtava pikku laite!
· Reply · 32 ·
Marjaana · Vantaa
Hankin tämmöisen, todellakin säästää rahaa!
· Reply · 32 ·
Reko · Joensuu
Minulla on näitä 3, ja sähkölaskuni laski 135 eurosta 92 euroon.
· Reply · 11 ·